Feesten en activiteiten

Feesten, welke student is daar niet goed in? Toch zijn sommige wel beter dan anderen. En hoe goed wij hierin zijn laten wij jaarlijks zien met onze feesten, sommige elk jaar als vaste prik, sommige tonend als in een ludiek feest. Goudgeel gerstenat rijk vloeiend en de meest sfeervolle muziek galmend vanuit de boxen. Als Damesdispuut Dylectus presenteren wij jaarlijks de volgende feesten.

 

De Dylectus Bierestafette

In deze spannende wedstrijd strijden disputen/genootschappen/groeperingen tegen elkaar. De kandidaten staan in twee rijen van vier tegenover elkaar opgesteld. Met ieder twee goudgele rakkers voor zich. Bij het startsignaal zullen de eerste twee proosten en wanneer het glas na het heffen in een teug leeg is ge ‘ad, zet de volgende zijn of haar mond aan het glas.Het team dat als eerste alle biertjes op heeft gaat door naar de volgende ronde en het andere team valt af. Uiteindelijk blijven de beste twee disputen over en zullen tegen elkaar strijden voor de wisselbokaal. Dit welbekende evenement wordt jaarlijks gehouden in Café de Kater. Hier zal onder luid gejoel worden gestreden, en alleen de beste zullen overleven. Durf jij de strijd aan? Of is Koning Pils geen gepaste bijnaam voor jou, wij denken van wel. Maar eerst bewijzen.

 

Soosfeesten

Net als elk ander dispuut binnen de Studentenvereniging Phileas Fogg zijn wij verplicht jaarlijks een soosfeest te organiseren. Ook hieraan is een thema gekoppeld wat elk jaar anders is. Zoals de naam al doet luiden worden deze feesten georganiseerd in Sociëteit Passe Partout.

 

Interne activiteiten

Buiten feesten hebben wij ook interne activiteiten, zo gaan wij ook met z’n allen weekenden weg en elke zomer op vakantie. Ook genieten wij samen op festivals of een van de vele studentensporttoernooien. Buiten deze feestjes en reizen gaan wij ook elk jaar op pad met onze moeders, vaders of broertjes en zusjes op Moeder dochter, Vader dochter of Brusjes dag. Oud-ledendag is hiernaast een niet te vergeten activiteit die jaarlijks plaatsvindt waarbij oud-leden en actieve leden laat samenkomen. Ook met kerst en valentijn komen wij bij een voor een diner.