Sponsoring

Café de Kater

Sinds het begin van het jaar 2016 genieten wij van Café de Kater als thuishonk naast onze Sociëteit. Café de Kater is een bruin café gelegen aan de Havermarkt waarbij ’s middags geborreld kan worden, een voetbalwedstrijd kan worden gekeken of een van de ouderwetse spelletjes  kan worden gespeeld. ’s Avonds verandert Café de Kater tot een echt uitgaan café waar het zelf gebrouwen ‘Katerwater’ rijkelijk vloeit.

Café de Kater is naast de Sociëteit onze locatie voor borrels en feesten. De Kater is een plek waar wij vaak te vinden zijn. Nieuwsgierig naar ons en Café de Kater zelf? Schroom niet om binnenstappen en geheid vind je een van ons. Bestel een drankje en onthoud; de kater komt later!

download

 

Rino & Pelle

Of je nu een chique jas nodig hebt voor je werk of een outfit voor een feestje, Rino & Pelle heeft voor elke gelegenheid iets te bieden. Laat je inspireren door de nieuwste trend en ontwerpen van Rinp & Pelle, wat ze doen met een oog voor detail en de beste materialen.

Rino & Pelle is dé naam als het gaat om modieuze kleding die zowel lekker zit als er fantastisch uit ziet. Of je nu van een klassieke stijl houdt of liever opvalt met een gedurfde stijl, Rino & Pelle heeft altijd iets dat bij jou past.

Check hun winkels of bekijk hun online collectie om het perfecte kledingstuk te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Holland Herstel Group

Holland Herstel Group is gespecialiseerd in hoogwaardige herstel- en renovatiediensten van gebouwen en infrastructuur. Of het nu gaat om asbestsanering, eerste noodhulp, reiniging en herstel bij calamiteiten of specialistische reiniging, zij weten wat te doen. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit en innovatie maken hen een vooraanstaande kracht in de sector.

Kijk voor meer informatie op Hollandherstelgroep.nl

 

 

 

 

 

 

 

Golfpark de Turfvaert

MEER DAN ALLEEN GOLF…

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De 18 holes golfbaan is geopend voor golfers met minimaal handicap 54.

De Turfvaert is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.